Bel gratis 010 – 660 02 10
Uw glaszetter is nu bereikbaar
Ervaar onze goede service en kwaliteit
9,3
Uw glaszetter is nu bereikbaar

Kattenluik in glas Feyenoord

Een oplossing waarbij het kozijn, raam of de deur intact blijft.

Een kattenluik in glas kan toegepast worden in het glas van kozijnen, ramen en deuren. Het voordeel van een kattenluik in glas toepassen is dat u het kozijn, raam of deur intact kunt houden, er hoeft dan geen blijvend gat in het hout of kunststof aangebracht te worden. Uw kat(ten) kan/kunnen ongestoord zelf naar binnen en buiten lopen, zelfs als u niet thuis bent.

  • Kattenluik mogelijk in bestaand glas
  • Een veilige oplossing voor uw kat(ten)
010 – 660 02 10

Bel direct

Bel direct naar:
010 – 660 02 10
Installatie kattenluik in glas

Installatie kattenluik in glas

Hoe werkt het installeren?

Veiligheid voor u en uw kat(ten)

Veiligheid voor u en uw kat(ten)

Beperkte risico’s van glasbreuk!

Kattenluik met of zonder chip

Kattenluik met of zonder chip

Waarom wel of geen chip?

Vragen over kattenluik in glas?

Vragen over kattenluik in glas?

Bekijk hier de vragen en oplossingen.

Kattenluiken in enkel glas of isolatieglas (dubbel, HR++, HR+++)

Kattenluiken kunnen in alle glassoorten worden aangebracht. Glasbreuk Herstel® levert al jaren kattenluiken in glas en we durven ons dan ook met respect een echte specialist te noemen op dit gebied.

 

Kattenluik in enkel glas

Het aanbrengen van een huisdierluik in bestaande ruiten van deuren en ramen behoort ook tot de mogelijkheden, voorwaarde is dat de ruit een minimale hoogte en breedte heeft van 50 centimeter.
Het is echter het niet zelf te doen, er moet een rond gat (diameter 212mm) in het glas gesneden worden dat moet gebeuren met het juiste gereedschap en door een glasspecialist. Een gat maken in een bestaande ruit vraagt om veel kennis en kunde.

Let op: De kans dat het fout gaat is altijd aanwezig.
Glasbreuk Herstel® kent een speciale procedure voor het plaatsen van uw huisdierluik in glas en werkt met vakkundig opgeleide en erkende glaszetters, waarmee we de kans op glasbreuk zo klein mogelijk houden. Mocht echter het bestaande glas oud en verweert zijn of betreft het figuurglas dan is de kans dat het niet goed gaat hoger dan 70% en wordt er nieuw glas aangebracht aangezien de kosten van nieuw enkel glas nihil zijn in verhouding met de arbeidskosten.

 

Kattenluik in dubbelglas

Het aanbrengen van een kattenluik in bestaande dubbele beglazing is geen optie! Voor het toepassen van een kattenluik in isolatieglas dient fabrieksmatig een sparing in de nieuw te produceren isolatieruit gemaakt te worden. Hierbij zijn alle soorten dubbelglas denkbaar, zelfs in HR++.  Eenmaal de juiste maatvoering van uw isolatieglas bepaald, de plaats waar u de sparing voor het huisdierluik wenst te hebben en de glasspecialist van Glasbreuk Herstel® zorgt ervoor om een goed geheel van glas en luik te bereiken, zelfs zonder adapter, wat volledig aan uw verwachtingen voldoet, op het gebied van uitstraling, functionaliteit en duurzaamheid.

Veiligheid voor u en uw kat(ten)

Naast een goede montage van het kattenluik in het glas is het ook van belang om op termijn problemen te voorkomen. Denk hierbij vooral aan het risico van glasbreuk, waarbij uw kat zich kan verwonden of zelfs erger. In vele gevallen adviseren wij veiligheidsglas toe te passen!

De glasspecialisten van Glasbreuk Herstel® hebben de expertise en vakkennis en zorgen voor een naadloze montage, waardoor het kattenluik stevig bevestigd wordt in het glas en er geen tochtgaten ontstaan.

Met onze kennis van het integreren van een kattenluik in welke soort glas dan ook, bent u altijd verzekerd van een vakkundig montage.

Advies nodig over een kattenluik in glas?

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over uw kattenluik glas, maar misschien ook over de veiligheid, type glaslatten of ventilatiemogelijkheden. Als u graag eerst advies van een deskundige krijgt, neemt u dan via het contactenformulier contact met ons op, onze glasspecialisten helpen u graag verder.

Enkele voorbeelden van kattenluiken in glas

Een kattenluik moet doen waar het voor bedoeld is en geen tocht of andere ongemakken met zich mee brengen. Daarom adviseren wij de deugdelijke en duurzame producten van Sure Petcare. Een kattenluik is verkrijgbaar in vele uitvoeringen, u kunt hierbij denken aan een afsluitbaar klassiek kattenluik. Om te voorkomen dat ‘vreemde’ huisdieren uw woning binnenkomen, kunt u ook kiezen voor een microchip aangestuurd kattenluik.

Door de moderne toepassingen hedendaags zijn er ook microchip kattenluiken Connect, waarbij u middels een mobiele app voorzien wordt van meldingen en overzichten over waar uw kat(ten) zich bevindt/bevinden en wat hij/zij aan het doen zijn/is.

Microchip-gestuurd kattenluik

Een microchip-gestuurd kattenluik werkt op basis van een microchip van uw kat en zorgt ervoor dat alleen uw kat het huis zorgeloos naar binnen en buiten kan. Gebruik de veiligheidsprogrammeermodus voor uw kat(ten), zodat de unieke code van de microchip van uw kat(ten) gelezen wordt, zodat ongewenste honden en katten of andere dieren geen toegang hebben. Bij meerdere huisdieren kunt u het zelfs zodanig instellen dat u kiest wie binnen blijft en wie naar buiten mag. De SureFlap Microchip neemt u alle zorgen uit handen.

Microchip kattenluik Connect

Directe controle vanaf uw telefoon. Of u nu thuis bent of onderweg, u kunt zich ontspannen, wetende dat uw kat(ten) de vrijheid en veiligheid geniet(en) die hij/zij verdient/verdienen. Verrijk het leven van uw kat(ten), bescherm uw huis tegen vreemde honden en katten en maak verbinding vanaf elke gewenste locatie!
Wilt u de flexibiliteit om te kunnen kiezen welke katten naar buiten mogen en komen en gaan van uw huisdieren op afstand volgen? Wilt u het huisdierluik vergrendelen terwijl u afwezig bent. Nu kunt u dat! De SureFlap Microchip Connect, het meest geavanceerde huisdierluik ter wereld……

Kattenluik in Glas laten plaatsen

Offerte kattenluik in glas aanvragen?

Wij begrijpen dat uw kat u dierbaar is en dat u alleen het beste voor hem wilt. Onze kattenluiken in glas voldoen aan strenge eisen en normen. Zo zorgen wij er voor dat het glas de juiste dikte en samenstelling heeft ten opzichte van de oppervlakte. Dit is belangrijk in verband met windbelasting en veiligheid.

 

Als u graag eerst advies krijgt van een deskundige, neem dan via onderstaand contactformulier contact met ons op, onze glasspecialisten helpen u graag verder.

Makkelijk en snel contact via het formulier

Wij reageren tijdens kantooruren altijd binnen 2 werkdagen inhoudelijk op uw aanvraag. Lekker snel daar houden wij ook van.

Glas van Glasbreuk Herstel®?

Heeft u het glas door ons laten leveren en monteren dan hoeft u zich geen zorgen te maken. In dat geval heeft u recht op 10 jaar fabrieksgarantie.

 

Levenslange garantie Glasbreuk Herstel®

Heeft u optioneel betaald voor levenslange garantie dan zit u helemaal goed want dan heeft u recht op levenslange garantie. Lees onze unieke garantiebepalingen op dubbel glas. Als u de ramen of kozijnen waarin het glas is geplaatst normaal heeft onderhouden, krijgt u volledig kosteloos een nieuwe ruit geleverd en gemonteerd. Het is wel van belang dat u onderhoud heeft gepleegd aan het raam of aan het kozijn. Neemt u contact met ons op waarna wij een glasspecialist de situatie laten beoordelen.

 

Geen glas van Glasbreuk Herstel®?

Mocht u het dubbel glas niet bij ons hebben gekocht dan zijn wij graag bereid u te helpen met het achterhalen en oplossen van het probleem.

We kunnen u helpen met het achterhalen van het juiste type dubbelglas en het claimen van nieuw dubbelglas en eventuele montagekosten bij de originele fabrikant.

Geen garantie? Dan krijgt u bij ons extra korting op nieuw dubbelglas.

Onze kennisbank

Bent u opzoek naar iets specifieks, doorzoek onze website.