Bel gratis 085 – 330 10 14
Uw glaszetter is nu bereikbaar
Ervaar onze goede service en kwaliteit
9,3
Uw glaszetter is nu bereikbaar

Permanent laag btw tarief 9% op dubbel glas

Een regeling is die voor u zéér voordelig kan zijn!

De Belastingdienst omschrijft het volgende: “Isoleert u een woning? En is het doel hiervan dat de woning energiezuiniger wordt? Dan vallen de arbeidskosten voor het aanbrengen van isolatieglas bij woningen ouder dan 2 jaar onder het lage btw-tarief.”

  • Is uw woning ouder dan 2 jaar?
  • Wordt uw woning energiezuiniger?

Laag btw-tarief van 9% btw op het plaatsen van isolatieglas

Concreet betekent dit dat de volgende werkzaamheden onder het lage btw-tarief vallen

Het lage 9% btw-tarief geldt alléén op montage, niet op glas en/of materialen, deze vallen onder het 21% tarief. In ondergaande opsomming laten u zien voor welke glasvervangingen het geldt.

  • Van enkel glas naar dubbelglas
  • Van enkel glas naar HR++ dubbelglas
  • Van dubbelglas naar HR++ dubbelglas

 

Conclusie van de permanente 9% btw regeling voor dubbel glas:

  • Gaat het om het aanbrengen van energiezuiniger glas?
  • Gaat het om een woning?
  • En is de woning ouder dan 2 jaar?

Dan geldt het lage 9% btw tarief op de arbeidskosten.
U hoeft niets te doen, wij berekenen het voordelige lage tarief op montage op uw factuur.

Advies nodig over het laag btw-tarief van 9% op plaatsing?

Het zou kunnen zijn dat u een speficieke vraag heeft of u wilt weten hoeveel u kunt besparen. Maar misschien heeft u ook een vraag over de veiligheid, type glaslatten of ventilatiemogelijkheden. Als u graag eerst advies van een deskundige krijgt, neemt u dan via het contactenformulier contact met ons op, onze glasspecialisten helpen u graag verder..

Liever een afspraak inplannen?

Soms is het fijn om samen met een specialist te kijken naar de mogelijkheden. Daarom plannen we indien gewenst graag een afspraak bij u op locatie, zodat onze glasspecialist advies kan geven op basis van uw situatie.  Als u graag eerst advies van een deskundige krijgt, neemt u dan gerust contact met ons op, onze glasspecialisten kijken graag met u naar een geschikte datum.

Offerte dubbel glas of HR++ glas aanvragen?

Wij behandelen uw aanvraag met veel aandacht zodat uw dubbel glas of HR++ glas aan alle wettelijke eisen en normen voldoet. Zo zorgen wij er voor dat het glas de juiste dikte en samenstelling heeft ten opzichte van de oppervlakte. Dit is belangrijk in verband met windbelasting en veiligheid.

 

Als u graag eerst advies krijgt van een deskundige, neem dan via onderstaand contactformulier contact met ons op, onze glasspecialisten helpen u graag verder.

Makkelijk en snel contact via het formulier

Wij reageren tijdens kantooruren altijd binnen 2 werkdagen inhoudelijk op uw aanvraag. Lekker snel daar houden wij ook van.

Glas van Glasbreuk Herstel®?

Heeft u het glas door ons laten leveren en monteren dan hoeft u zich geen zorgen te maken. In dat geval heeft u recht op 10 jaar fabrieksgarantie.

 

Levenslange garantie Glasbreuk Herstel®

Heeft u optioneel betaald voor levenslange garantie dan zit u helemaal goed want dan heeft u recht op levenslange garantie. Lees onze unieke garantiebepalingen op dubbel glas. Als u de ramen of kozijnen waarin het glas is geplaatst normaal heeft onderhouden, krijgt u volledig kosteloos een nieuwe ruit geleverd en gemonteerd. Het is wel van belang dat u onderhoud heeft gepleegd aan het raam of aan het kozijn. Neemt u contact met ons op waarna wij een glasspecialist de situatie laten beoordelen.

 

Geen glas van Glasbreuk Herstel®?

Mocht u het dubbel glas niet bij ons hebben gekocht dan zijn wij graag bereid u te helpen met het achterhalen en oplossen van het probleem.

We kunnen u helpen met het achterhalen van het juiste type dubbelglas en het claimen van nieuw dubbelglas en eventuele montagekosten bij de originele fabrikant.

Geen garantie? Dan krijgt u bij ons extra korting op nieuw dubbelglas.