Bel gratis 085 – 330 10 14
Uw glaszetter is nu bereikbaar
Ervaar onze goede service en kwaliteit
9,3
Uw glaszetter is nu bereikbaar

Stormschade & Glasbreuk

Glasschade door storm

Van storm is in verzekeringstermen sprake als er windsnelheden van meer dan 50 km/h bereikt worden, oftewel vanaf windkracht 7. Je opstal-verzekeraar zal dit controleren bij het KNMI.

Let hierbij wel op de voorwaarden van uw opstal-verzekeraar. Meestal hanteert deze een verhoogd eigen risico bij stormschade. Mocht u dus geen glasverzekering afgesloten hebben, dan dient u hier zeker rekening mee te houden.

  • Géén glasverzekering? Toch verzekerd voor glasbreuk bij storm!
  • Schadeafhandeling met verzekeringsmaatschappij
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
085 330 10 14

Bel direct

Bel direct naar:
0853301014
Safe icon

Welke soorten stormschade kennen we?

Vooral veel enkel glas raakt beschadigd of gaat kapot bij storm

Wanneer door rukwinden dakpannen of een ander rondvliegend element tegen de ruit geslingerd wordt, dan maakt het niet uit wat voor glas er geplaatst is. Schade heb je dan toch wel. Vaak is het wel zo dat enkel glas eerder breuk gaat dan dubbelglas.

Veel mensen grijpen dan de kans om over te gaan naar dubbelglas, want ook al komen stormen niet vaak voor, ze komen de laatste jaren steeds heviger voor en ze komen altijd op een moment dat het echt niet uitkomt en dan is voorkomen beter dan genezen.

 

Stormschade door buren

Ontstaat er stormschade door de buren, bijvoorbeeld door een omvallende boom, afwaaiende dakpannen, rondvliegende elementen, dan moet u de schade ook bij uw eigen opstalverzekering claimen. Stormschade is vaak overmacht, dus dan zijn buren of ben jezelf vaak niet aansprakelijk voor schade aan anderen.

Safe icon

Uitleg procedure bij glasschade

Hieronder vindt u onze gehele procedure. Kortom meld de schade bij Glasbreuk Herstel® en bij uw verzekeringsmaatschappij, dan regelen wij de administratie.

Verzekerings icon

Verzekerde glasschade

In veel gevallen bent u verzekerd voor glasschade en worden vaak alle kosten volledig vergoed door de verzekeringsmaatschappij. De administratieve afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij nemen wij u graag uit handen. Onze geautomatiseerde processen maken het mogelijk dat wij de administratieve afhandeling met de verzekeraars kunnen verzorgen.

Verzekerings icon

Niet verzekerde glasschade

Indien u niet verzekerd bent voor glasschade kunnen wij vooraf een kostenopgave opmaken. Wij rekenen de herstelkosten graag aan u voor en u kunt uiteraard gewoon gebruik maken van dezelfde diensten als de verzekeringsmaatschappijen. Laat via het contactformulier op deze pagina uw gegevens achter en probeer zo volledig mogelijk te zijn, des te eerder en nauwkeuriger kunnen wij u een prijsopgave doen.

Safe icon

Hulp in 5 stappen

  1. Bel Glasbreuk Herstel® en meld uw glasschade
  2. Bij spoed komt de glaszetter direct
  3. De glaszetter plaatst de nieuwe ruit en ruimt alles netjes op
  4. Stel uw verzekeringsmaatschappij in kennis
  5. Glasbreuk Herstel® handelt de administratie af met de verzekeraar
085 330 10 14

Bel direct

Bel direct naar:
0853301014

Levertijden glasservice Glasbreuk Herstel®

Onze glasservice staat bekend om haar snelle levertijden. Wij begrijpen dat een tijdige levering cruciaal is voor een goede planning en communicatie. We stellen u dan ook graag van te voren op de hoogte van de montagedatum

Tip Het is mogelijk om (tegen geringe meerkosten) meerdere soorten dubbelglas met spoed geleverd te krijgen. Neemt u voor een spoedbestelling direct contact met ons op voor het inkopen van glas.

Glasschade, glasbreuk?

Neem direct contact met ons op.
Ervaar de goede glasservice en kwaliteit van de organisatie van Glasbreuk Herstel®

Verzekerd of niet-verzekerd voor glasschade?

Glasschade, is vaak verzekerd, maar niet altijd.
U geniet altijd de beste glasservice van Glasbreuk Herstel®!

 

Extra service bij verzekerde glasschade:

Wij nemen u de administratieve afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij uit handen en dienen de factuur rechtstreeks in bij uw verzekeraar/ assuradeur. U hoeft alleen onze akte van cessie in te vullen en wij regelen de rest.

Neem direct contact op

Wilt u glasschade melden? Bel 085 – 330 10 14 of vul onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!

Onze kennisbank

Bent u opzoek naar iets specifieks, doorzoek onze website.