Bel gratis 085 – 330 10 14
Uw glaszetter is nu bereikbaar
Ervaar onze goede service en kwaliteit
9,3
Uw glaszetter is nu bereikbaar

Voordelen dubbel glas

Optimaal profijt van dubbele beglazing!

Wilt u isolerend dubbelglas of HR++ beglazing aanschaffen, dan is het verstandig de informatie op deze pagina goed door te lezen, zodat u optimaal profijt heeft van uw beglazing.

Dubbel glas, ook wel isolatieglas genoemd, bestaat uit 2 glasplaten die luchtdicht met elkaar zijn verbonden met een spouw. Tussen de glasplaten ontstaat zo een isolerende ruimte. Bij regulier dubbel glas zit er lucht tussen de glasplaten, bij HR++ zit er een coating op het glas en zit er edelgas in de spouw

  • Duurzame investering
  • Besparen op energiekosten
Safe icon

Dubbel glas een duurzame investering.

Het plaatsen van dubbel glas is een duurzame investering die zich zeker zal terug betalen. Dubbel glas heeft meerdere voordelen. Dubbel glas isoleert waardoor minder warmte uw huis ontsnapt. U bespaart op uw energiekosten aangezien uw huis minder opgewarmd hoeft te worden. Het besparen op energiekosten resulteert in het verhogen van de energielabel van uw huis. Hierdoor wordt uw huis meer waard.

 

Overige toepassingen

De isolerende eigenschap van dubbel glas is niet alleen handig om de warmte binnen te houden maar helpt ook om geluidsoverlast tegen te gaan. Als u veel geluidsoverlast heeft, is het verstandig om dubbel glas met een zo breed mogelijke spouw tussen het glas te kiezen. Hoe meer lucht tussen de platen, hoe minder geluid er doorheen komt!

Bestaat uw woning uit veel glas? Kies dan voor zonwerend dubbel glas! Dit glas houdt zonlicht meer tegen, waardoor de temperatuur in uw woning minder snel oploopt. Het verschil met normaal dubbel glas is niet zichtbaar.

 

Plaatsen van dubbel glas in bestaande ramen en kozijnen.

Onze glaszetters plaatsen dagelijks dubbel glas en HR++ dubbelglas in bestaande ramen en kozijnen waar oorspronkelijk enkel glas in zat. In de meeste gevallen kunnen we het raam of kozijn aanpassen zodat dubbel glas erin past. Heeft u twijfels? Vul het contactformulier in voor gratis advies en vrijblijvende offerte.

Heeft u verder nog vragen?

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over bijvoorbeeld het type dubbel glas, veiligheid, type glaslatten of ventilatiemogelijkheden. Als u graag eerst advies van een deskundige krijgt, neemt u dan via het contactenformulier contact met ons op, onze glasspecialisten helpen u graag verder.

Laag BTW tarief van 9%

Op dit moment is er een regeling waar u van kunt profiteren! Er geldt een laag BTW tarief van 9% op de montage van isolatieglas. Deze regeling geldt alleen voor particulieren.

Liever een afspraak inplannen?

Soms is het fijn om samen met een specialist te kijken naar de mogelijkheden. Daarom plannen we indien gewenst graag een afspraak bij u op locatie, zodat onze glasspecialist advies kan geven op basis van uw situatie.  Als u graag eerst advies van een deskundige krijgt, neemt u dan gerust contact met ons op, onze glasspecialisten kijken graag met u naar een geschikte datum.

Offerte aanvragen?

Wij behandelen uw aanvraag met veel aandacht zodat uw dubbelglas aan alle wettelijke eisen en normen voldoet. Zo zorgen wij er voor dat het glas de juiste dikte en samenstelling heeft ten opzichte van de oppervlakte. Dit is belangrijk in verband met windbelasting en veiligheid.

 

Als u graag eerst advies krijgt van een deskundige, neem dan via onderstaand contactformulier contact met ons op, onze glasspecialisten helpen u graag verder.

Makkelijk en snel contact via het formulier

Wij reageren tijdens kantooruren altijd binnen 2 werkdagen inhoudelijk op uw aanvraag. Lekker snel daar houden wij ook van.

Glas van Glasbreuk Herstel®?

Heeft u het glas door ons laten leveren en monteren dan hoeft u zich geen zorgen te maken. In dat geval heeft u recht op 10 jaar fabrieksgarantie.

 

Levenslange garantie Glasbreuk Herstel®

Heeft u optioneel betaald voor levenslange garantie dan zit u helemaal goed want dan heeft u recht op levenslange garantie. Lees onze unieke garantiebepalingen op dubbel glas. Als u de ramen of kozijnen waarin het glas is geplaatst normaal heeft onderhouden, krijgt u volledig kosteloos een nieuwe ruit geleverd en gemonteerd. Het is wel van belang dat u onderhoud heeft gepleegd aan het raam of aan het kozijn. Neemt u contact met ons op waarna wij een glasspecialist de situatie laten beoordelen.

 

Geen glas van Glasbreuk Herstel®?

Mocht u het dubbel glas niet bij ons hebben gekocht dan zijn wij graag bereid u te helpen met het achterhalen en oplossen van het probleem.

We kunnen u helpen met het achterhalen van het juiste type dubbelglas en het claimen van nieuw dubbelglas en eventuele montagekosten bij de originele fabrikant.

Geen garantie? Dan krijgt u bij ons extra korting op nieuw dubbelglas.

Onze kennisbank

Bent u opzoek naar iets specifieks, doorzoek onze website.