Bel gratis 085 – 330 10 14
Uw glaszetter is nu bereikbaar
Ervaar onze goede service en kwaliteit
9,3
Uw glaszetter is nu bereikbaar

Subsidie op HR++ en Triple glas

Bespaar tot 20% op isolatieglas!

Bent u van plan om energiebesparende maatregelen te treffen voor uw bestaande woning? Maak dan gebruik van de InvesteringsSubsidie Duurzame energie en Energiebesparing (ISDE) en bespaar tot 20% op isolatieglas zoals HR++ of Triple glas. Op het moment dat u als woningeigenaar energiebesparende maatregelen uitvoert kunt u hiervoor bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een subsidie aanvragen.

  • Een lagere energierekening
  • Comfortabelere leefomgeving

Energiebesparende maatregel, vervangen beglazing voor HR++ glas/ Triple glas

Een van de energiebesparende maatregelen is het vervangen van de huidige beglazing voor HR++ glas of Triple glas. De meetmethode bij isolerend glas aangebracht vanaf 01 januari 2023 is veranderd van netto glas oppervlakte naar totale oppervlakte van het isolerend glas + het kozijn! Dus voor het subsidiebedrag tellen de kozijnen wel mee per m2. De subsidie varieert van €26,50 per m² voor HR++ glas en €75,- per m² voor Triple glas.

 

Wat levert deze isolatiemaatregel op?

  1. Een lagere energierekening
  2. Comfortabelere leefomgeving
  3. Bijdrage aan een beter milieu
  4. Stijging van de woningwaarde

 

Bovendien profiteert u nog van het lage BTW-tarief van 9% op de isolatiewerkzaamheden. Dit is daarmee het ideale moment voor het verduurzamen van uw woning. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan.

Meer informatie over de InvesteringsSubsidie Duurzame energie en Energiebesparing (ISDE) en het aanvragen vindt u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Let op! Naast de subsidieregeling energiebesparing eigenhuis zijn er ook mogelijkheden om een verduurzamingslening bij uw hypotheekverstrekker af te sluiten of een lening aan te vragen bij het warmtefonds.

Heeft u verder nog vragen?

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over bijvoorbeeld het type dubbel glas, veiligheid, type glaslatten of ventilatiemogelijkheden. Als u graag eerst advies van een deskundige krijgt, neemt u dan via het contactenformulier contact met ons op, onze glasspecialisten helpen u graag verder.

Laag BTW tarief van 9%

Op dit moment is er een regeling waar u van kunt profiteren! Er geldt een laag BTW tarief van 9% op de montage van isolatieglas. Deze regeling geldt alleen voor particulieren.

Liever een afspraak inplannen?

Soms is het fijn om samen met een specialist te kijken naar de mogelijkheden. Daarom plannen we indien gewenst graag een afspraak bij u op locatie, zodat onze glasspecialist advies kan geven op basis van uw situatie.  Als u graag eerst advies van een deskundige krijgt, neemt u dan gerust contact met ons op, onze glasspecialisten kijken graag met u naar een geschikte datum.

Offerte HR++ of Triple glas aanvragen?

Wij behandelen uw aanvraag met veel aandacht zodat uw HR++ of Triple glas aan alle wettelijke eisen en normen voldoet. Zo zorgen wij er voor dat het glas de juiste dikte en samenstelling heeft ten opzichte van de oppervlakte. Dit is belangrijk in verband met windbelasting en veiligheid.

 

Als u graag eerst advies krijgt van een deskundige, neem dan via onderstaand contactformulier contact met ons op, onze glasspecialisten helpen u graag verder.

Makkelijk en snel contact via het formulier

Wij reageren tijdens kantooruren altijd binnen 2 werkdagen inhoudelijk op uw aanvraag. Lekker snel daar houden wij ook van.

Glas van Glasbreuk Herstel®?

Heeft u het glas door ons laten leveren en monteren dan hoeft u zich geen zorgen te maken. In dat geval heeft u recht op 10 jaar fabrieksgarantie.

 

Levenslange garantie Glasbreuk Herstel®

Heeft u optioneel betaald voor levenslange garantie dan zit u helemaal goed want dan heeft u recht op levenslange garantie. Lees onze unieke garantiebepalingen op dubbel glas. Als u de ramen of kozijnen waarin het glas is geplaatst normaal heeft onderhouden, krijgt u volledig kosteloos een nieuwe ruit geleverd en gemonteerd. Het is wel van belang dat u onderhoud heeft gepleegd aan het raam of aan het kozijn. Neemt u contact met ons op waarna wij een glasspecialist de situatie laten beoordelen.

 

Geen glas van Glasbreuk Herstel®?

Mocht u het dubbel glas niet bij ons hebben gekocht dan zijn wij graag bereid u te helpen met het achterhalen en oplossen van het probleem.

We kunnen u helpen met het achterhalen van het juiste type dubbelglas en het claimen van nieuw dubbelglas en eventuele montagekosten bij de originele fabrikant.

Geen garantie? Dan krijgt u bij ons extra korting op nieuw dubbelglas.

Onze kennisbank

Bent u opzoek naar iets specifieks, doorzoek onze website.