Bel gratis 085 – 330 10 14
Uw glaszetter is nu bereikbaar
Ervaar onze goede service en kwaliteit
9,3
Uw glaszetter is nu bereikbaar

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Onze glasspecialisten helpen u graag bij een offerte aanvraag of bij vragen over het glas, de toepassingen van glas en bij vragen over onze dienstverlening. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!

  • Laat u adviseren door echte glasspecialisten met ervaring
  • Helder en transparant vooraf

Offerteformulier

Offerte aanvragen, binnen 1 dag geregeld!

Vult u het formulier zo volledig mogelijk in. Onze glasspecialisten, bekijken uw aanvraag en behandelen deze direct. Mochten er nog vragen zijn dan nemen zij tijdens kantoortijden binnen 8 uur contact met u op.

Glasadvies, helder en altijd dichtbij!

Communicatie is daar een belangrijk onderdeel van.

Glasbreuk Herstel® vindt helder advies belangrijk, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. We delen daarom heel veel kennis en informatie over glas op onze website. Mocht u nog extra of specifiek advies nodig hebben, u altijd kunt vertrouwen op ons specialisme met betrekking tot glas.

Levertijden glasservice Glasbreuk Herstel®

Onze glasservice staat bekend om haar snelle levertijden. Wij begrijpen dat een tijdige levering cruciaal is voor een goede planning en communicatie. We stellen u dan ook graag van te voren op de hoogte van de montagedatum

Tip Het is mogelijk om (tegen geringe meerkosten) meerdere soorten dubbelglas met spoed geleverd te krijgen. Neemt u voor een spoedbestelling direct contact met ons op voor het inkopen van glas.

Glasschade, of een glasbreuk?

Bij schade neem direct contact met ons op.
Ervaar de goede, snelle glasservice en kwaliteit van de organisatie van Glasbreuk Herstel®. Bij glasschade graag bellen, dan helpen wij u direct.

Bel direct om een afspraak te plannen

Bel direct

Bel direct naar:
0853301014

Onze kennisbank

Bent u opzoek naar iets specifieks, doorzoek onze website.