Bel gratis 085 – 330 10 14
Uw glaszetter is nu bereikbaar
Ervaar onze goede service en kwaliteit
9,3
Uw glaszetter is nu bereikbaar

Hondenluik in glas

Een oplossing waarbij het kozijn, raam of de deur intact blijft.

Een hondenluik in glas kan toegepast worden in het glas van kozijnen, ramen en deuren. Het voordeel van een hondenluik in glas toepassen is dat u het kozijn, raam of deur intact kunt houden, er hoeft dan geen blijvend gat in het hout of kunststof aangebracht te worden. Uw hond(en) kan/kunnen ongestoord zelf naar binnen en buiten lopen, zelfs als u niet thuis bent.

  • Hondenluik mogelijk in bestaand glas
  • Een veilige oplossing voor uw hond(en)
Installatie hondenluik in glas

Installatie hondenluik in glas

Hoe werkt het installeren?

Veiligheid voor u en uw hond

Veiligheid voor u en uw hond

Beperkte risico’s van glasbreuk!

Hondenluik met of zonder chip

Hondenluik met of zonder chip

Waarom wel of geen chip?

Vragen over hondenluik in glas?

Vragen over hondenluik in glas?

Bekijk hier de vragen en oplossingen.

Hondenluik in enkel glas of isolatieglas (dubbel, HR++, HR+++)

Hondenluiken kunnen in alle glassoorten worden aangebracht. Glasbreuk Herstel® levert al jaren hondenluiken in glas en we durven ons dan ook met respect een echte specialist te noemen op dit gebied.

 

Hondenluik in enkel glas

Het aanbrengen van een hondenluik in bestaande ruiten van deuren en ramen behoort ook tot de mogelijkheden, voorwaarde is dat de ruit een minimale hoogte en breedte heeft van 50 centimeter. Het is echter het niet zelf te doen, er moet een rond gat (diameter 212mm) in het glas gesneden worden dat moet gebeuren met het juiste gereedschap en door een glasspecialist. Een gat maken in een bestaande ruit vraagt om veel kennis en kunde.

Let op: De kans dat het fout gaat is altijd aanwezig. Glasbreuk Herstel® kent een speciale procedure voor het plaatsen van uw hondenluik in glas en werkt met vakkundig opgeleide en erkende glaszetters, waarmee we de kans op glasbreuk zo klein mogelijk houden. Mocht echter het bestaande glas oud en verweert zijn of betreft het figuurglas dan is de kans dat het niet goed gaat hoger dan 70% en wordt er nieuw glas aangebracht aangezien de kosten van nieuw enkel glas nihil zijn in verhouding met de arbeidskosten.

 

Hondenluik in dubbelglas

Het aanbrengen van een hondenluik in bestaande dubbele beglazing is geen optie! Voor het toepassen van een hondenluik in isolatieglas dient fabrieksmatig een sparing in de nieuw te produceren isolatieruit gemaakt te worden. Hierbij zijn alle soorten dubbelglas denkbaar, zelfs in HR++.  Eenmaal de juiste maatvoering van uw isolatieglas bepaald, de plaats waar u de sparing voor het huisdierluik wenst te hebben en de glasspecialist van Glasbreuk Herstel® zorgt ervoor om een goed geheel van glas en luik te bereiken, zelfs zonder adapter, wat volledig aan uw verwachtingen voldoet, op het gebied van uitstraling, functionaliteit en duurzaamheid.

Veiligheid voor u en uw hond(en)

Naast een goede montage van het hondenluik in het glas is het ook van belang om op termijn problemen te voorkomen. Denk hierbij vooral aan het risico van glasbreuk, waarbij uw kat zich kan verwonden of zelfs erger. In vele gevallen adviseren wij veiligheidsglas toe te passen! De glasspecialisten van Glasbreuk Herstel® hebben de expertise en vakkennis en zorgen voor een naadloze montage, waardoor het hondenluik stevig bevestigd wordt in het glas en er geen tochtgaten ontstaan. Met onze kennis van het integreren van een hondenluik in welke soort glas dan ook, bent u altijd verzekerd van een vakkundig montage.

Advies nodig over een hondenluik in glas?

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over uw hondenluik glas, maar misschien ook over de veiligheid, type glaslatten of ventilatiemogelijkheden. Als u graag eerst advies van een deskundige krijgt, neemt u dan via het contactenformulier contact met ons op, onze glasspecialisten helpen u graag verder.

Enkele voorbeelden van hondenluik in glas

Een hondenluik moet doen waar het voor bedoeld is en geen tocht of andere ongemakken met zich mee brengen. Daarom adviseren wij de deugdelijke en duurzame producten van Sure Petcare. Een hondenluik is verkrijgbaar in vele uitvoeringen, u kunt hierbij denken aan een afsluitbaar klassiek hondenluik Om te voorkomen dat ‘vreemde’ huisdieren uw woning binnenkomen, kunt u ook kiezen voor een microchip aangestuurd hondenluik. Door de moderne toepassingen hedendaags zijn er ook microchip hondenluiken Connect, waarbij u middels een mobiele app voorzien wordt van meldingen en overzichten over waar uw hond(en) zich bevindt/bevinden en wat hij/zij aan het doen zijn/is.

Microchip-gestuurd hondenluik

Een microchip-gestuurd hondenluik werkt op basis van een microchip van uw kat en zorgt ervoor dat alleen uw hond het huis zorgeloos naar binnen en buiten kan. Gebruik de veiligheidsprogrammeermodus voor uw hond(en), zodat de unieke code van de microchip van uw hond(en) gelezen wordt, zodat ongewenste honden en katten of andere dieren geen toegang hebben. Bij meerdere huisdieren kunt u het zelfs zodanig instellen dat u kiest wie binnen blijft en wie naar buiten mag. De SureFlap Microchip neemt u alle zorgen uit handen.

Microchip hondenluik Connect

Directe controle vanaf uw telefoon. Of u nu thuis bent of onderweg, u kunt zich ontspannen, wetende dat uw hond(en) de vrijheid en veiligheid geniet(en) die hij/zij verdient/verdienen. Verrijk het leven van uw hond(en), bescherm uw huis tegen vreemde honden en katten en maak verbinding vanaf elke gewenste locatie! Wilt u de flexibiliteit om te kunnen kiezen welke honden naar buiten mogen en komen en gaan van uw huisdieren op afstand volgen? Wilt u het huisdierluik vergrendelen terwijl u afwezig bent. Nu kunt u dat! De SureFlap Microchip Connect, het meest geavanceerde huisdierluik ter wereld……

Offerte hondenluik in glas aanvragen?

Wij begrijpen dat uw hond u dierbaar is en dat u alleen het beste voor hem wilt. Onze hondenluik in glas voldoen aan strenge eisen en normen. Zo zorgen wij er voor dat het glas de juiste dikte en samenstelling heeft ten opzichte van de oppervlakte. Dit is belangrijk in verband met windbelasting en veiligheid.

 

Als u graag eerst advies krijgt van een deskundige, neem dan via onderstaand contactformulier contact met ons op, onze glasspecialisten helpen u graag verder.

Makkelijk en snel contact via het formulier

Wij reageren tijdens kantooruren altijd binnen 2 werkdagen inhoudelijk op uw aanvraag. Lekker snel daar houden wij ook van.

Onze kennisbank

Bent u opzoek naar iets specifieks, doorzoek onze website.