Bel gratis 085 – 330 10 14
Uw glaszetter is nu bereikbaar
Ervaar onze goede service en kwaliteit
9,3
Uw glaszetter is nu bereikbaar

Dé krachtigste organisatie bij glasschade.

Altijd zichtbaar vakmanschap en resultaat gericht werk.

Glasbreuk Herstel® heeft een unieke organisatie waarin alles samen komt. Zo bundelen we op vele manieren krachten om op een efficiënte, transparante manier te kunnen werken, maar belangrijker nog om het beste resultaat voor u als klant te bereiken.

Afspraken die we met u maken leggen we vast en komen we na.

Glasbreuk Herstel® is ontstaan uit een 50 jaar bestaand traditioneel glaszettersbedrijf maar is voor 100% toegespitst op glasschadeherstel en op kwaliteitscontrole om zo de beste te kunnen zijn in de hele Nederlandse glasherstelbranche!

  • Al meer dan 50 jaar in de glasbranche
  • Zichtbaar vakmanschap
  • Modern en Innovatief

Glasbreuk Herstel® een begrip in de glaswereld.

Glasbreuk Herstel® is uw specialist voor reparatie van glasschades. Onze jarenlange ervaring en gecertificeerde glaszetters staan garant voor betrouwbare service en uitmuntende kwaliteit. Met servicepunten dicht bij u in de buurt, is uw glaszetter in noodgevallen vrijwel altijd binnen 30 minuten bij u op locatie. Speciaal ingerichte mobiele werkplaatsen stellen onze glasservice in staat om in veel gevallen de glasschade direct te herstellen en mocht dit niet mogelijk zijn zorgen wij voor het plaatsen van een veilige noodvoorziening.

  • Snel en vakkundig
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Schadeafhandeling met verzekeringsmaatschappij

Glasschade, glasbreuk?

Neem direct contact met ons op.
Ervaar de goede glasservice en kwaliteit van de organisatie van Glasbreuk Herstel®

Wij leveren alle glassoorten: enkelglas, figuurglas, draadglas, gelaagd veiligheidsglas, gehard veiligheidsglas, geluidswerend glas, brandwerend glas, inbraakwerend glas, dubbelglas, isolatieglas HR++ en HR+++ glas en alle mogelijke combinaties. Tevens bent u bij Glasbreuk Herstel® op het juiste adres voor het plaatsen van hondenluik / kattenluik in glas of het vervangen van het glas van uw Velux dakraam.

Voor uw zekerheid bieden wij optioneel op ons dubbel glas levenslange garantie inclusief montage. Kies ook voor zorgeloos genieten en laat uw glas vervangen door de Glasbreuk Herstel®.

Zichtbaar Vakmanschap

Het vakcertificaat van de Glas Branche Organisatie waarmee elke ondernemer zich wil onderscheiden.
Alle partners van Glasbreuk Herstel® zijn aangesloten bij Vakgroep Glas en onderscheiden zich met het keurmerk Zichtbaar Vakmanschap.

Zichtbaar vakmanschap

Waarom het certificaat?

Er zijn verschillende redenen waarom gekozen is voor certificering. Opdrachtgevers zijn steeds veeleisender en verwachten een constante en aantoonbare kwaliteit. Met het vakcertificaat van Vlakgroep Glas wordt ingespeeld op deze ontwikkeling. Glasbreuk Herstel® partners laten zien dat uitsluitend met vakbekwame en opgeleide medewerkers wordt gewerkt. Dat betekend dat niet alleen dat kwaliteit en efficiency gewaarborgd zijn, maar ook dat er verantwoord en veilig wordt gewerkt.

 

Voordelen van Glasbreuk Herstel® en GBO-certificering

Onze glaszetters zijn volgens de hoogste standaarden in de glasbranche geschoold. Hierdoor zijn er voor u als klant belangrijke voordelen:

Safe icon

Aantoonbare kennis

De medewerkers beschikken over aantoonbare kennis van glas en beschikbare glasproducten.
Hierdoor kunnen zij u altijd adviseren over de juiste glastoepassingen.

Safe icon

Altijd op de hoogte van de meest recente beglazings- en montagevoorschriften

  • De medewerkers zijn altijd op de hoogte van de meest recente beglazings- en montagevoorschriften. Hiermee bent u verzekerd dat het glas altijd met behulp van de nieuwste technieken en methoden wordt geplaatst.
Safe icon

Altijd op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving

  • De medewerkers zijn altijd op de hoogte van de geldende en toe te passen wet- en regelgeving.
Safe icon

Kennis van veiligheidsbeglazing

  • De medewerkers hebben kennis van wanneer en hoe veiligheidsbeglazing moet worden toegepast.
Safe icon

In het bezit van een B-VCA diploma

  • De medewerkers zijn in bezit van een B-VCA diploma. Hierdoor zijn medewerkers zich bewust van de risico’s van glasplaatsen en kunnen veilig mee omgaan.

Verzekerd of niet-verzekerd voor glasschade?

Glasschade, is vaak verzekerd, maar niet altijd.
U geniet altijd de beste glasservice van Glasbreuk Herstel®!

 

Extra service bij verzekerde glasschade:

Wij nemen u de administratieve afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij uit handen en dienen de factuur rechtstreeks in bij uw verzekeraar/ assuradeur. U hoeft alleen onze akte van cessie in te vullen en wij regelen de rest.

Neem direct contact op

Wilt u glasschade melden? Bel 085 – 330 10 14 of vul onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!

Facilitair Glasherstel, Retail- & Vastgoedbedrijven

Unieke oplossingen met totale ontzorging

Glasbreuk Herstel® heeft voor haar zakelijke klant maatwerkoplossingen ontwikkeld waarbij regulier glasherstel beheersbaar gesteld wordt en het verzekeren daarvan overbodig maakt.

Onze kennisbank

Bent u opzoek naar iets specifieks, doorzoek onze website.