Bel gratis 085 – 330 10 14
Uw glaszetter is nu bereikbaar
Ervaar onze goede service en kwaliteit
9,3
Uw glaszetter is nu bereikbaar

Hoe kan onze glaszetter zo snel bij u zijn?

Wij leggen het u graag uit.

U belt Glasbreuk Herstel®. Dat kan natuurlijk dag en nacht! Ook ’s avonds of ’s nachts glaszetten is voor ons geen enkel probleem, maar het kan uiteraard ook in het weekend op zaterdag of zondag.

  • 24-uur glasservice
  • Ook in het weekend en tijdens feestdagen
  • Speciaal ingerichte mobiele werkplaatsen
Icon afspraak plannen

De verklaring van onze snelheid

Uw schademelding wordt aangenomen door onze meldkamer. De servicemedewerker stelt aan de hand van een vastgestelde procedure een aantal gerichte vragen. Uw antwoorden hierop, worden direct in ons ordersysteem verwerkt, waarna met een druk op de knop onze automatisering bepaald welke glaszetter het dichts bij u in de buurt is. Onze moderne mobiele werkplaatsen zijn uitgerust met een voertuig- volgsysteem. De glaszetter ontvangt de gesproken melding op zijn mobiele telefoon en bij acceptatie krijgt hij direct een sms-bericht met de benodigde gegevens. Hij laadt uw adresgegevens in het navigatiesysteem en laat zich de weg wijzen.

Bij uw woning of bedrijfspand aangekomen inventariseert de glaszetter de glasschade, neemt een aantal foto’s en vult vervolgens via zijn smartphone de maat en glassoort van de ruit in op zijn persoonlijke website waar de melding al aan hem was toebedeeld bij acceptatie.

Nadat de glaszetter de kapotte ruit heeft vervangen of een veilige noodvoorziening heeft geplaatst kunt u een digitale handtekening zetten en ontvangt u een kopie van de opdrachtbon per e-mail. Ook dit gebeurt geheel automatisch.

30 minuten Spoedservice van Glasbreuk Herstel®

Heeft u een calamiteit en is spoedservice vereist?
Meldt het ons wij kennen een 30 minuten Spoedservice waarbij we direct een glaszetter sturen.

085 – 330 10 14

Bel direct

Bel direct naar:
0853301014

Glasschade, glasbreuk?

Neem direct contact met ons op.
Ervaar de goede glasservice en kwaliteit van de organisatie van Glasbreuk Herstel®

Verzekerd of niet-verzekerd voor glasschade?

Glasschade, is vaak verzekerd, maar niet altijd.
U geniet altijd de beste glasservice van Glasbreuk Herstel®!

 

Extra service bij verzekerde glasschade:

Wij nemen u de administratieve afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij uit handen en dienen de factuur rechtstreeks in bij uw verzekeraar/ assuradeur. U hoeft alleen onze akte van cessie in te vullen en wij regelen de rest.

Neem direct contact op

Wilt u glasschade melden? Bel 085 – 330 10 14 of vul onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!

Onze kennisbank

Bent u opzoek naar iets specifieks, doorzoek onze website.