Bel gratis 085 – 330 10 14
Uw glaszetter is nu bereikbaar
Ervaar onze goede service en kwaliteit
9,3
Uw glaszetter is nu bereikbaar

Microchip-gestuurd huisdierluik

Welke huisdierluik past bij uw situatie en wensen?

Er zijn een aantal mogelijkheden wat betreft microchips. De eerste keuze die u moet maken, is wilt u wel of geen microchip toevoegen aan de halsband van uw huisdier? We adviseren u wel om een microchip te kiezen, zodat het luik altijd automatisch in het slot valt. Dit voorkomt dat andere dieren zomaar binnen kunnen komen, maar het voorkomt ook inbraakgevoeligheid.

  • Alleen uw huisdieren in huis
  • Inbraakwerend door automatisch slot
  • Optioneel via een mobiele app te bedienen
  • Zelf bepalen wanneer uw dieren naar buiten kunnen

Welke microchip gestuurde huisdierluiken zijn er?

Hieronder ziet u de mogelijkheden

U heeft een aantal keuzes, afhankelijke van uw wensen en uw budget zult u een keuze moeten maken uit een van onderstaande mogelijkheden. Mocht u later een luxer huisdierluik willen dan kan dat, mits de afmetingen van de doorvoer gelijk zijn.

 

Microchip huisdierluik 

Microchip-gestuurd huisdierluik welke werkt op de microchip van uw huisdier zorgt ervoor dat alleen uw huisdier het huis zorgeloos naar binnen en buiten kan. Hij ontgrendelt wanneer de unieke code van de microchip van uw huisdier gelezen wordt. Is ook compatibel met alle gangbare RFID-penningen U kunt wel tot 32  huisdieren instellen.

De SureFlap Microchip  neemt u alle zorgen uit handen.

 

Dualscan huisdierluik

Microchip-gestuurd huisdierluik welke werkt op de microchip van uw huisdier zorgt ervoor dat alleen uw huisdier het huis zorgeloos naar binnen en buiten kan. Gebruik de veiligheidsprogrammeer modus voor uw huisdier, zodat de unieke code van de microchip van uw huisdier gelezen wordt, zodat ongewenste huisdieren geen toegang hebben.

Bij meerdere huisdieren kunt u het zelfs zodanig instellen dat u kiest wie binnen blijft en wie naar buiten mag.
De SureFlap DualScan neemt u alle zorgen uit handen.

Microchip huisdierluik Connect (Luxe huisdierluik!)

Directe controle vanaf uw telefoon. Of u nu thuis bent of onderweg, u kunt zich ontspannen, wetende dat uw huisdier de vrijheid en veiligheid geniet die hij verdient. Verrijk het leven van uw huisdier, bescherm uw huis tegen vreemde huisdieren en maak verbinding vanaf elke gewenste locatie! Wilt u de flexibiliteit om te kunnen kiezen welke huisdieren naar buiten mogen en komen en gaan van uw huisdieren op afstand volgen? Wilt u het huisdierluik vergrendelen terwijl u afwezig bent. Nu kunt u dat!

De SureFlap Microchip Connect, het meest geavanceerde huisdierluik ter wereld.

Vragen over een huisdierluik?

De meeste antwoorden zijn te vinden op onze website, maar wellicht heeft u toch nog een vraag op uw specifieke situatie gericht.

Makkelijk en snel contact via het formulier

Wij reageren tijdens kantooruren altijd binnen 2 werkdagen inhoudelijk op uw aanvraag. Lekker snel daar houden wij ook van.