Bel gratis 010 – 660 02 10
Uw glaszetter is nu bereikbaar
Ervaar onze goede service en kwaliteit
9,3
Uw glaszetter is nu bereikbaar

Glasbalustrades plaatsen in Feyenoord

Erkend installateur van glasbalustrades.

Voor een locatie met een prachtig uitzicht is een glasbalustrade de oplossing voor uw veiligheid en die van uw huisgenoten en huisdieren. De volledig glazen balustrades van Glasbreuk Herstel® voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn toepasbaar voor lichte en zware belasting.

Glasbreuk Herstel® heeft voor glasbalustrades een unieke gespecialiseerde glasservice in Feyenoord.

  • Glasrailingsystemen
  • Glaspanelen voorzien van gelaagd /gehard veiligheidsglas
010 – 660 02 10

Bel direct

Bel direct naar:
010 – 660 02 10
Glasbalustrades wat is mogelijk?

Glasbalustrades wat is mogelijk?

Bekijk de oneindige mogelijkheden

Installatie van een glasbalustrade

Installatie van een glasbalustrade

Hoe werkt het installeren?

Veiligheid voor u en huisgenoten

Veiligheid voor u en huisgenoten

Beperk risico’s van glasbreuk!

Vragen over glasbalustrades?

Vragen over glasbalustrades?

Bekijk de vragen en oplossingen

Safe icon

Voordelen Glasbalustrades

Balustrades worden in veel gebouwen gebruikt om veiligheid te bieden, vooral tegen doorvallen. Hoewel er verschillende materialen kunnen worden gebruikt is de glazen balustrade de afgelopen jaren vanwege talloze voordelen extreem populair geworden.

Glasbalustrades zonder lijsten, zijn vooral in de moderne architectuur en interieurontwerp populair.

Glas creëert de illusie van meer ruimte

Eén van de belangrijkste redenen dat glazen elementen tegenwoordig zo populair zijn bij het ontwerpen van huizen, is dat ze helpen om meer ruimte in het gebouw te creëren. Dit geldt vooral als de balustrade van doorzichtig glas is gemaakt. Door de illusie van meer ruimte lijkt het gebied nog groter dan het in werkelijkheid is. Met een glazen balustrade kun je genieten van een transparante rand, waardoor er een open, frisse en ruimere sfeer wordt gecreëerd.

Glas houdt het licht niet tegen

Glazen balustrades zijn erg populair omdat ze het voordeel hebben dat ze het licht in een gebouw niet tegenhouden. Glazen balustrades zorgen er ook voor dat het licht er doorheen schijnt, waardoor de aanwezigheid van zonlicht wordt benadrukt en een meer open, luchtig gevoel zal creëren terwijl je binnen bent.

Een glazen balustrade, die is geïnstalleerd in lijn met de ramen, creëert een zeer modern, bijna etherisch interieur omdat het natuurlijke licht, in tegenstelling tot de traditionele balustrades en randen die licht juist wel tegenhouden, dan vrij door de ruimte kan stromen.

Glas is ideaal voor moderne architectuur

Een groot voordeel van het installeren van glazen balustrades is de mogelijkheid om aan elk gebouw waarin het is ingebouwd een vleugje moderne verfijning toe te voegen. Dit is ook handig voor je wanneer je van plan bent om jouw huis te verkopen, want zo zul je namelijk tijdens de wederverkoop winst maken. Dit soort verfraaiing van jouw huis zal ook veel kopers aantrekken.

Glas is gemakkelijk schoon te houden

Glazen balustrades zien er niet alleen fantastisch uit, ze zijn ook gemakkelijk schoon te houden. Commerciële producten voor het reinigen van glas, zullen de balustrade in slechts enkele minuten schoon vegen en ook onderhouden. Het is echt een fluitje van een cent om het glas er als nieuw uit te laten zien. Als er toch krassen of andere schade ontstaat, kan polijsten van het glas weer de oorspronkelijke schoonheid terughalen wat, in vergelijking met metalen of houten balustrades, een groot voordeel is.

Glas is veilig

De technologie die tegenwoordig beschikbaar is, maakt het mogelijk om glas te maken dat sterk en veilig is. Dik gehard glas dat kan worden gebruikt om glazen balustrades mee te maken, want het breekt namelijk zelden. Er is een extreme structurele druk voor nodig om deze sterke balustrades te kunnen breken en ze zijn net zo sterk als staal. Zelfs als het geharde glas is gebroken, zijn de glasscherven niet scherp, wat betekent dat glas een geweldige keuze is voor in elk gebouw en zelfs in huizen waar kinderen aanwezig zijn.

Nieuwsgierig en advies nodig over glasbalutrades?

Deskundig advies op basis van uw situatie.
Goed advies is essentieel bij een glasbalustrade en daarbij kan het natuurlijk ook nog zijn dat u nog vragen hebt over veiligheid, type glassoorten of bevestigingsmogelijkheden. Als u graag advies van een specialist krijgt, neemt u dan via het contactenformulier contact met ons op, onze deskundige glasspecialisten helpen u graag verder.

Offerte aanvragen?

Wij behandelen uw aanvraag met veel aandacht zodat uw glasbalustrade aan alle wettelijke eisen en normen voldoet. Zo zorgen wij er voor dat het glas de juiste dikte en samenstelling heeft ten opzichte van de oppervlakte. Dit is belangrijk in verband met, indien buiten windbelasting, maar sowieso de veiligheid. Als u graag eerst advies krijgt van een deskundige, neem dan via onderstaand contactformulier contact met ons op, onze glasspecialisten helpen u graag verder.

Makkelijk en snel contact via het formulier

Wij reageren tijdens kantooruren altijd binnen 2 werkdagen inhoudelijk op uw aanvraag. Lekker snel daar houden wij ook van.

Facilitair Glasherstel, Retail- & Vastgoedbedrijven

Unieke oplossingen met totale ontzorging

Glasbreuk Herstel® heeft voor haar zakelijke klant maatwerkoplossingen ontwikkeld waarbij regulier glasherstel beheersbaar gesteld wordt en het verzekeren daarvan overbodig maakt.

Onze kennisbank

Bent u opzoek naar iets specifieks, doorzoek onze website.