Bel gratis 0800 83 75 227
Uw glaszetter is nu beschikbaar
Uw glaszetter is nu beschikbaar

Digitale afhandeling met glasverzekering Glasbreuk Herstel®

Klanttevredenheid, alléén het beste is goed genoeg!

Glasbreuk Herstel® streeft áltijd naar een service die een 10 verdient.

Natuurlijk horen wij het graag als u niet helemaal tevreden bent, zodat wij gepaste actie kunnen ondernemen. Heeft u een tip voor verbetering of een complement, wij horen het graag en stellen uw mening zeer op prijs!

Dit is namelijk erg belangrijk voor ons. Alleen zo weten wij of we op alle aspecten gedreven genoeg zijn. En bent u volledig tevreden? Laat het uw familie, vrienden en kennissen weten en vertel over ons met een 10!

  • Klanttevredenheid, nemen wij zéér serieus
  • Glasbreuk Herstel® wil áltijd de beste zijn in glasbreukherstel!

Alleen het beste is goed genoeg! (50/906)

Bekijk onze reviews. Heeft u een factuur van ons ontvangen, dan kunt u ook een review schrijven.









5-sterren | 02-08-2021 | Bernard uit Dordrecht
Goed & snel

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Bernard, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 13-07-2021 | Hanneke uit Diessen
Duidelijke offerte, uitstekende communicatie, komen afspraken na, vakkundig en vriendelijke glaszetters, Patrick en Jan, bedankt!

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Hanneke, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 07-05-2021 | Bas uit Rilland
Maken waar wat ze op de website en aan de telefoon zeggen. Snelle vakmannen, ruimen alles op.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Bas, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 05-05-2021 | Jolanda uit Breda
Goed geholpen bij onze ruitschade. Binnen 2u een nieuwe ruit in de voordeur en ze regelen het met de verzekering. Zeer tevreden.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Jolanda, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 26-04-2021 | Huib uit Goirle
Wegens vakantie werd glas later geleverd, ze belde wel hierover, maar toch jammer. Verder goed en netjes.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Huib, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 14-01-2021 | Arjan uit Etten-Leur
Prima service en komen afspraken na

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Arjan, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 10-01-2021 | Sjoerd uit Den Bosch
Snelle service en vlotte afhandeling met verzekeraar

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Sjoerd, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 19-09-2020 | Sarah uit Nieuwkuijk
Gewoon goed

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Sarah, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 17-09-2020 | Piet uit Moerdijk
Verzekering deed niet moeilijk, werken netjes en snel.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Piet, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 02-09-2020 | Gerard uit Rotterdam
Super, kattenluik in glas, geweldig!

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Gerard, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









4-sterren | 18-08-2020 | Loes uit Fijnaart
Alles was goed, alleen het glas werd later geleverd door de vakanties. Werd wel netjes vermeld aan de telefoon.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Loes, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 13-08-2020 | Kalinka uit Dorst
Door de warmte ruit gescheurd, glaszetter kwam gelijk en alles werd geregeld met mijn verzekering.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Kalinka, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 31-07-2020 | Bernard uit Berkel en Rodenrijs
Super goede service en snel bij mij

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Bernard, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 15-07-2020 | Marijke uit Huijbergen
Tweede keer dat Glasbreuk Herstel komt herstellen, goed geregeld.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Marijke, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 11-07-2020 | Bjorn uit Breda
Nieuw glas laten plaatsen, keurig op tijd en alles netjes opgeruimd.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Bjorn, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 16-06-2020 | Peter uit Barendrecht
Top bedrijf, komen afspraken na

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Peter, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









4-sterren | 08-05-2020 | Pim uit Den Dungen
Prima!

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Pim, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 22-04-2020 | Bas uit Den Bosch
Het was moeilijk om in de coronatijd een glaszetter te vinden, gelukkig wilde Glasbreuk Herstel komen. Het herstel naar wens uitgevoerd, afhandeling met verzekering was gelijk geregeld.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Bas, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









4-sterren | 24-03-2020 | Ben uit Bergen op Zoom
Mijn indruk over Glasbreuk Herstel is: Keurig en netjes gewerkt, afspraken goed nagekomen. Zal zeker aan jullie denken bij volgende glasschades en vertellen aan familie, vrienden en kennissen. Top bedrijf!

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Ben, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 21-03-2020 | Simon uit Oosterhout
Perfect! Tijdens storm groot gat in mijn raam en binnen notie was de glaszetter bij ons om een noodvoorziening aan te brengen. Dezelfde week nog hersteld, echt te gek! Bel ze volgende keer weer.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Simon, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









4-sterren | 07-03-2020 | Leon uit Tilburg
Goed, de glaszetter was iets later dan afgesproken, maar had wel netjes van te voren gebeld.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Leon, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









4-sterren | 06-03-2020 | Susanne uit Tholen
Prime bedrijf.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Susanne, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 02-03-2020 | Boudewijn uit Haaren
Netjes, correct en komen afspraken na!

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Boudewijn, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 02-03-2020 | Monique uit Tilburg
Zeer Efficiënt!!!

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Monique, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









3-sterren | 29-02-2020 | Marcel uit Groot Ammers
Vandaag gebeld door verzekeraar over wat mis was met raam en dat ik nog eigen risico moet betalen. Mij was verteld dat ze alles regelen met de verzekering? Waarom moet ik dan eigen risico betalen?

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Marcel, bedankt voor je review. We hebben elkaar zojuist gesproken en alles is netjes aan je uitgelegd. Een eigen risico is een afspraak tussen jou en de verzekering dat kunnen wij niet veranderen. Wel fijn te horen dat het plaatsen van het nieuwe badkamerglas je goed bevallen is. We waarderen dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel®. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven, helaas kunnen we het eigen risico niet voor je oplossing. Bel ons als je nog een keer glasschade hebt dan lopen we samen overal doorheen.









5-sterren | 20-02-2020 | Frank uit Etten-Leur
Privé al eerder gebruik gemaakt van Glasbreuk Herstel. Deze keer zakelijk voor een grote ruit van onze showroom. Dezelfde dag ingemeten en de dag erna al keurig volgens afspraak geplaatst.Ze doen echt wat ze beloven!

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Frank, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 03-02-2020 | Ben uit Roosendaal
Goede service, uitstekend geplaatst, goede afwerking, een aanrader.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Ben, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









4-sterren | 24-01-2020 | Philippe uit Kalmthout
Enthousiaste groep medewerkers!

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Philippe, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 17-01-2020 | Daniëlle uit Hoogstraten
Uitstekend. Kan iedereen aanbevelen een kattenluik in glas te bestellen. Goede voorlichting en uitmuntende kwaliteit!

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Daniëlle, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 03-01-2020 | Jan uit Den Bosch
Prima

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Jan, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 02-01-2020 | George uit Bergen op Zoom
Uitstekend, wat een service!

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste George, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









4-sterren | 29-12-2019 | Lennie uit Oud Beijerland
Prima bedrijf, duurde wel iets meer dan 30 minuten voordat ze bij ons waren.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Lennie, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 11-12-2019 | Kaj uit Breda
Goed

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Kaj, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









3-sterren | 08-12-2019 | Marc uit Prinsenbeek
Goed, alleen verzekering betaalde niet. Moest er zelf achteraan dat was vervelend.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Marc, dankjewel voor je feedback. We zouden dit heel graag willen regelen, alleen dat is helaas niet mogelijk je dient zelf ook de schade te melden bij de verzekeraar, dan loopt alles wel goed door. Wel bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel®. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 13-11-2019 | Peter uit Etten-Leur
Punctueel en uitstekende montage met afwerking.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Peter, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 09-11-2019 | Diana uit Hoeven
Fantastisch geholpen. Een goed advies gegeven en keurig volgens afspraak uitgevoerd.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Diana, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 31-10-2019 | Joris uit Halsteren
Prima netjes en vlot gedaan.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Joris, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 08-10-2019 | Bart uit Bergen op Zoom
Perfect! Snelle glasreparatie en alles hersteld alsof ik geen glasschade heb gehad! Facturatie met de verzekering netjes geregeld. Ik ben best een moeilijke klant omdat het echt goed moet zijn en dat was het ook.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Bart, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









4-sterren | 24-09-2019 | Nikki uit Papendrecht
Goed en vriendelijke werknemers die hun werk netjes doen.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Nikki, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 19-09-2019 | Dennis uit Ridderkerk
Zeer snel ter plaatsen, vriendelijke en sociale man maar vooral snel en vakkundig zijn werk verricht.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Dennis, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









4-sterren | 01-09-2019 | Marcel uit Numansdorp
Vakkundig, snel en netjes. Minpuntje is dat je de schademelding zelf moet doen en dan hang je een half uur aan de telefoon bij je verzekeraar.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Marcel, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 28-08-2019 | Tinus uit Wijk en Aalburg
Een goede service en afspraken, zeer tevreden over de montage en de uitvoering.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Tinus, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









4-sterren | 18-08-2019 | Frank uit Loon op Zand
Enig bedrijf. Kattenluik in glas laten maken. Topkwaliteit en service!

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Frank, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 11-08-2019 | Frans uit Tilburg
Goed

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Frans, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









4-sterren | 09-08-2019 | Yvonne uit Den Bosch
Prima.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Yvonne, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 01-08-2019 | Jantje uit Maaskantje
Super bedrijf, snel, vakkundig en te gekke glaszetter, wat een vakman!

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Jantje, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 01-08-2019 | Johanna uit Leerdam
Snel en deskundig. Ook transparant naar verzekering en klant met factuur.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Johanna, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 13-07-2019 | Arie uit Alblasserdam
Was goed.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Arie, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









5-sterren | 04-07-2019 | Anneke uit Breda
Op zaterdagochtend gebroken glas, in de middag hersteld.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Anneke, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.









4-sterren | 30-06-2019 | Johan uit Rijsbergen
Zeer goed. Verzekering wilde een aangesloten bedrijf inschakelen, maar ik had Glasbreuk Herstel al zelf geregeld. Verzekering deed hier niet moeilijk over.

Reactie: Glasbreuk Herstel®
Beste Johan, bedankt dat je gekozen hebt voor de service en kwaliteit van Glasbreuk Herstel® en fijn om te lezen dat je precies ervaren hebt wat wij altijd nastreven. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.

Glasbreuk Herstel® onze service, maakt het verschil.

Mocht u onverhoopt ontevreden zijn over ons of het glas laat het ons weten!  Glasbreuk Herstel® streeft als organisatie naar een service die een 10 verdient.
Uiteraard horen we het ook graag als u tevreden bent 😉

Makkelijk feedback achter laten

Wij reageren tijdens kantooruren altijd binnen 4 uur op klachten.