Bel gratis 078 4400 210
Uw glaszetter is nu bereikbaar
Ervaar onze goede service en kwaliteit
9,3
Uw glaszetter is nu bereikbaar

Dé glaszetter van s-Gravendeel

Specialist in Glasschade Herstel & Glasrenovaties.

Glaszetter nodig in s-Gravendeel? Glasbreuk Herstel®
Wij zijn de snelste glaszetter bij Glasschade Herstel, maar staan ook voor u klaar bij glasrenovatie in de vorm van Glas Verduurzaming.  Naast het glasschade herstel en de glasrenovatie kennen we nog twee extra specialisaties; Kattenluiken in Glas en Glasbalustrades.

Kortom, op zoek naar een glaszetter in s-Gravendeel?
Glasbreuk Herstel® is vertrouwd en resultaat gericht!

De diensten van Glasbreuk Herstel® s-Gravendeel

Met meer dan 50 jaar bestaansrecht mag Glasbreuk Herstel® zich zeker een glasspecialist noemen op het gebied van Glasherstel en Glasrenovatie. Onze organisatie staat bekend, als snel, vakkundig en transparant. Onze glaszetters in s-Gravendeel zijn erkend glaszetter. De diensten die wij u kunnen bieden vindt u hieronder.

Direct Glasschadeherstel, Glasbreuk Herstel®

Glasbreuk Herstel® is dé specialist voor reparatie van glasschades. Onze jarenlange ervaring en gecertificeerde glaszetters staan garant voor betrouwbare service en uitmuntende kwaliteit. Ons servicepunt s-Gravendeel zit dicht bij u in de buurt. Uw glaszetter is in noodgevallen vrijwel altijd binnen 30 minuten bij u op locatie. Speciaal ingerichte mobiele werkplaatsen stellen onze glasservice in staat om in veel gevallen de glasschade direct te herstellen en mocht dit niet mogelijk zijn zorgen wij voor het plaatsen van een veilige noodvoorziening.

Verduurzaam uw glas met Glasbreuk Herstel®

Verduurzamen van glas is populairder dan ooit. Het stijgen van energiekosten kan tegen gegaan worden door beter isolatie. Glasisolatie zorgt direct voor lagere energiekosten en meer comfort.

Glasbreuk Herstel® is dagelijks bezig met verduurzaming van bestaande woningen. Onze jarenlange ervaring en gecertificeerde glaszetters staan garant voor betrouwbare service en uitmuntende kwaliteit. Onze glaszetters uit s-Gravendeel helpen u graag verder.

Safe icon

Lekke ruit reparatie, Glasbreuk Herstel®

Is uw ruit wazig, dan is deze waarschijnlijk lek en verliest deze per direct zijn isolerend vermogen. Kortom, het dubbel glas is kapot en dient te worden vervangen.

Glasbreuk Herstel® biedt de oplossing bij lekke ruiten, vaak zelfs zijn de ruiten te verhalen op uw glasverzekering. Onze gecertificeerde glaszetters uit s-Gravendeel staan garant voor betrouwbare service en uitmuntende kwaliteit bij het herstellen van uw lekke ruit(en).

Velux glasreparatie, Glasbreuk Herstel®

Het originele glas van VELUX kan kapot gaan en het lekt regelmatig waardoor er een waas ontstaat tussen de twee glasplatten.

Het dakraam is dan lek en verliest per direct het isolerende vermogen. Het VELUX glas is kapot en dient te worden vervangen.

Glasbreuk Herstel® biedt de oplossing bij kapotte en lekke VELUX ruiten, vaak zelfs zijn de ruiten te verhalen op uw glasverzekering. Onze VELUX glasspecialist uit s-Gravendeel is in staat u gelijk te helpen.

Kattenluik in glas, Glasbreuk Herstel®

Opzoek naar de beste combinatie van een kattenluik en een plaatsing daarvan in glas in s-Gravendeel. Wij zetten wekelijks kattenluiken in glas en zorgen dat dit veilig gebeurd wel zo fijn voor u, uw huisgenoten en uw huisdier.

Glasbreuk Herstel® is de marktleider op het gebied van kattenluiken in glas. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor plaatsing van een Kattenluik in Glas in s-Gravendeel. U ontvangt binnen 48u een reactie.

Glasbalustrade, Glasbreuk Herstel®

De mooiste oplossing in glas, een glasbalustrade van Glasbreuk Herstel®. Wij plaatsen glasbalustrades in s-Gravendeel en omstreken. Let op: Schakel ons zo vroeg mogelijk in als u nadenkt over een glasbalustrade omdat dit bij nieuw bouw vaak aanpassingen vraagt in het ontwerp.

Glasbreuk Herstel® heeft zich de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in glasbalustrades. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor plaatsing van een Glasbalustrade in s-Gravendeel. U ontvangt binnen 48u een reactie.

Glasservice s-Gravendeel, altijd dichtbij.

Wilt u direct in contact komen met onze glasservice in s-Gravendeel? Bel ons dan op 078 4400 210 of vul onderstaand formulier in. Bij glasschade waar spoed geboden is kunt u 24u per dag / 7 dagen per week bellen.

Facilitair Glasherstel, Retail- & Vastgoedbedrijven

Unieke oplossingen met totale ontzorging

Glasbreuk Herstel® heeft voor haar zakelijke klant maatwerkoplossingen ontwikkeld waarbij regulier glasherstel beheersbaar gesteld wordt en het verzekeren daarvan overbodig maakt.

Onze kennisbank

Bent u opzoek naar iets specifieks, doorzoek onze website.