Bel gratis 085 – 330 10 14
Uw glaszetter is nu bereikbaar
Ervaar onze goede service en kwaliteit
9,3
Uw glaszetter is nu bereikbaar

Duurzaamheidsbeleid & CO2 neutraal werken

Bij Glasbreuk Herstel® willen we een positieve impact hebben op mens en milieu. Daarom werken we hard aan zaken die er echt toe doen, van het gebruik van duurzame materialen in onze producten tot het streven naar 100% groene energie in onze operatie. Maar we zijn nog niet klaar. We zijn pas net begonnen..

Energiebesparing
Door een duurzamer product te kiezen, helpt u samen met ons een positieve verandering voor mens en milieu te creëren. Het plaatsen van dubbel glas, HR++ of Triple glas is een duurzame investering die zich zeker zal terug betalen. U bespaart op uw energiekosten aangezien uw huis minder opgewarmd hoeft te worden. Het besparen op energiekosten resulteert in het verhogen van de energielabel van uw huis. Hierdoor wordt uw huis meer waard.

Glasbreuk Herstel® wil u graag inspireren thuis duurzamer te leven. Bij Glasbreuk Herstel® hebben we volop producten en oplossingen die u niet alleen geld besparen maar ook energie. Samen maken ze een groot verschil!

CO2-reductie
De Nederlandse regering heeft onlangs besloten dat de CO2-uitstoot in Nederland met de helft omlaag dient te gaan per 2030 en met zelfs 95% in 2050. Ruim 18% van de CO2-uitstoot in Nederland vindt plaats in het wegverkeer.

Door te investeren in ons netwerk willen wij op korte termijn ervoor zorgdragen dat reisafstanden beperkt blijven, waardoor het algeheel brandstof verbruik verminderd wordt. Innovaties in voertuigmotoren en alternatieve brandstoffen zijn een belangrijk aandachtspunt bij de toekomstige investeringen.

CO2-certificaat
Vlakglas Recycling Nederland heeft landelijk een aantal inzamelpunten geselecteerd, waaronder een groot deel van alle Glasbreuk Herstel® partners. Onze partners zorgen voor het gescheiden inzamelen van afvalstromen met betrekking tot vlakglas, dit zowel voor haar eigen afzet op de markt alsmede voor derden, zoals bedrijven welke actief zijn in de glasbranche en timmerbranche, maar ook voor particulieren.

Vlakglas Recycling Nederland heeft een aantal zaken ontwikkeld die aantonen dat een bedrijf verantwoord en duurzaam bezig is met het vlakglasafval en zo een bijdrage levert aan de circulaire economie. Een voorbeeld hiervan is het CO2-certificaat.